Kan iedereen leren magnetiseren?

Kan Iedereen leren magnetiseren?

In Nederland is magnetiseren al ‘weer’ enige jaren een hot item. Mensen geven veel geld uit aan het leren magnetiseren en om gemagnetiseerd te worden.

De algemene vraag die vaak gesteld wordt is ‘kan iedereen leren magnetiseren?

De eerste woorden van m’n muziekleraar waren ‘Oefening baart kunst. 35 jaar later hebben deze woorden voor mij pas echt inhoud gekregen. Net als bij het bespelen van een gitaar of een piano is oefening nodig om na verloop van tijd een stuk te kunnen spelen.

Hoe meer oefening hoe beter het stuk. Iedereen kan geluid krijgen uit een gitaar of een piano. Oefening is echter nodig om een compositie van Mozart of Bach te spelen. Een andere belangrijke factor om goed piano te kunnen spelen is de passie voor de muziek en het instrument waar op gespeeld wordt. Passie brengt gevoel met zich mee en het is de kunst om dat gevoel over te brengen op degene die er naar luisteren.

Zo is dat ook bij magnetiseren. Iedereen kan mensen of dieren tot op zekere hoogte helpen bij een genezings- proces. Echter de oefening en passie zorgen voor een goede magnetiseur.

Bron: johan-voois.nl